Tel: 016 22 05 70
Vismarkt 16, 3000 Leuven
Homepage

Ontdek waarom we het mooiste terras van Leuven hebben.

Homepage

Ontdek onze menukaart

Homepage

Lees hier meer over de prachtige stad waar je ons kan vinden.

Homepage

Wil je meer weten over onze historische locatie?

Homepage

Neem een reservatie

Homepage

Ontdek onze menukaart

Welkom in ‘De Blauwe Schuit’

De blauwe schuit is een gezellige brasserie met haar thuishaven in het al even bruisende Leuven. Zeven dagen op zeven meren mensen bij ons aan om even tot rust te komen, te genieten van een natje en een droogje, te mijmeren over de plundertochten die ze zonet achter de kiezen hebben of gewoon om even de zeebenen een welverdiende rust te gunnen.

Ons team staat elke dag voor u paraat om met man en macht de reputatie van de blauwe schuit hoog in het vaandel te dragen. Bij het betere schuim, een stevig maal uit onze kombuis, een kop stomend genot of een snelle hap stropen zij graag de mouwen om u met raad en daad bij te staan.

De Blauwe schuit: Ontdek, drink, eet…

Klaar voor de zomer?

Wij wel! U toch ook…
Na wat gezelligheid die we konden terugvinden tijdens koude wintermaanden en een natte start van 2016, maken we op dit ogenblik alles klaar om jullie opnieuw te verwelkomen in de allermooiste en rustigste tuin van Leuven.

Ons team kijkt ernaar uit jullie te verwelkomen.

 

 

Vul nu uw e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief. Wegens problemen in het verleden kunnen adressen verloren zijn gegaan. Vul voor alle zekerheid jouw adres opnieuw in. Je zal de nieuwsbrief maar één keer ontvangen.